Over Bacotech

Uw comfort in balans
Bacotech is gespecialiseerd in sanitair, badkamer renovaties, verwarming, ventilatie en airco voor de particuliere en professionele markt. Van een herstelling aan uw verwarmingsketel tot ventilatie in uw volledige woning of kantoor: we brengen elk project vlekkeloos tot een goed einde. Op de professionele aanpak van Bacotech kunt u altijd rekenen, van opmeting tot oplevering.

Onze drijfveer? Ervoor zorgen dat u elke dag kunt genieten van een optimaal woonklimaat. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Heeft u een dringende interventie nodig? Bel ons dan op 051/30 09 15 of mail naar info@bacotech.be
Wij staan erop een topservice te bieden en komen de dag zelf of hoogstens dag erna reeds om u te depanneren.

Persoonlijke aanpak
Nergens is de afstand tussen ondernemer en zijn team kleiner. Een aanpak die een hechte band creƫert op de werkvloer, maar ook met onze klanten. Het stelt ons in staat om elke dag een uitstekende service aan te bieden en binnen de afgesproken termijn het gedroomde eindresultaat te bereiken. Die service is enkel mogelijk dankzij onze stielmannen die zich meermaals per jaar bijscholen via opleidingen. Het geeft hen de kans om hun kennis te blijven vergroten en erg betrokken te zijn bij hun vak.

Flexibiliteit is onze troef
Onze onderneming hecht het grootste belang aan een flexibele werkwijze. Wie in nood is en een dringende interventie nodig heeft, krijgt voorrang. Dankzij onze deskundige techniekers en monteurs blijft u nooit lang in de kou!

Kwaliteit op elk niveau
We werken steeds volgens de regels van de kunst. Kwalitatief materiaal is voor ons een noodzaak om elk project tot een goed einde te brengen en om u te laten genieten in alle comfort. Ons oog voor kwaliteit, vakmanschap en flexibiliteit zijn eveneens een absolute meerwaarde voor de professionele markt. We werken dan ook graag samen met architecten, bouwpromotoren en studiebureaus om hun project van a tot z te realiseren.

Om u in de toekomst nog beter te dienen, openen we binnenkort een showroom waarin we alle mogelijkheden voorstellen.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info